Gratis forsendelse fra 3.000 DKK

Historien bag UPCLIMBER

Om få uger modtager jeg – efter 9 måneders venten – et parti af 50 UPCLIMBERS til min virksomhed Nordic Tech Tools ApS. Interessen fra branchen var netop blevet vækket i 2021, da jeg måtte sætte salget i bero grundet de forsendelsesproblemer, som alle producenter har døjet med det seneste år.

Men hvorfor har jeg overhovedet udviklet et værktøj til at løfte tunge vinduer?

Da jeg var medejer af entreprenørvirksomheden Casadana A/S, havde vi hovedsageligt opgaver som inkluderede vindues- og dørudskiftninger. Vi oplevede ofte, at vi manglede en ordentlig løsning til at løfte vinduer, således at håndværkerne ikke overanstrengte ryg og ben for at indsætte vinduer.

Så da Lolle & Nielsen i 2014 kontakter mig for at være medudvikler på et teknisk hjælpemiddel til løft af vinduer, slår jeg selvfølgelig til, da jeg fra egen erfaring ved, at der er et kæmpe behov for hjælperedskaber til byggepladser.

Udviklingen af UPCLIMBER
Sammen med Lolle og Nielsen Inventions samles en arbejdsgruppe omkring projektet, hvor blandt andre Hoffmann og Jakon også deltager. Fra starten er vi enige om, at det skal være nemt at sætte vinduesløfteren op på byggepladsen. Men samtidig skal hele løsningen være let og mulig at bære rundt med for håndværkeren – og at den ikke må fylde noget i en håndværkerbil.

Efter en donation fra den daværende Forebyggelsesfonden, får vi udviklet en prototype, som bliver testet af forskellige virksomheder. Til sidst er alle tilfredse og UPCLIMBEREN bliver sat i produktion. I 2020 etablerer jeg Nordic Tech Tools, og jeg bliver producent og forhandler på UPCLIMBER.

Hvorfor UPCLIMBER til tunge løft?
Desværre er vinduesmontering glashåndtering er synonymt med tunge løft, tidskrævende processer og dårlige arbejdsstillinger. Med UPCLIMBER bliver vinduesmontering til let arbejdsopgave, der kan håndteres af en enkelt mand. Vinduet monteres med bunden først, hvilket sikrer stabilitet og stor præcision. Når du er færdig kan den let at pakke væk – uden at være pladskrævende i varebilen, på lageret eller på værkstedet. UPCLIMBER er naturligvis CE-mærket og udstyret med garanti.

Jeg glæder mig utrolig meget til at vise UPCLIMBER frem ude på de danske byggepladser, og ikke mindst til at kunne tilbyde en løsning, som kan sikre ordentlige arbejdsforhold til vinduesmontøren og håndværkerne, som skal arbejde mange år uden risiko for rygproblemer eller arbejdsskader.