Gratis forsendelse fra 3.000 DKK

Handelsbetingelser

Nordic Tech Tools ApS
(nordictechtools.dk)
Ejbydalsvej 246
2600 Glostrup
Tlf. +45 60 20 02 76
CVR 41 58 27 82

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Nordictechtools.dk tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Nordictechtools.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering
Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privat- og erhvervsadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med GLS.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@nttools.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Nordic Tech Tools ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret
I henhold til den danske købelov gives der til private forbrugere 24 måneders reklamationsret på produkter. Til erhvervskunder gives der 12 måneders reklamationsret på produkter.
Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Nordic Tech Tools ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Nordic Tech Tools ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:
Nordic Tech Tools ApS
Ejbydalsvej 246
2600 Glostrup

Persondatapolitik
Se vores persondata-og-cookiepolitik her

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@nttools.dk eller ringe på +4560200276, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:
Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores info@nttools.dk.